Om Rent tak

Vi är ett Blekingebaserat företag som i första hand hjälper fastighets/villaägare i hela Blekinge, nordöstra Skåne och Kronobergs län med takarbeten, byggarbeten så som badrumsrenovering och målning.

Om oss

Din lokala takexpert i Blekinge

Hos oss är kundnöjdhet och kvalitet våra högsta prioriteringar.
Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen, från planering till genomförande, för att säkerställa att varje projekt motsvarar kundernas förväntningar och håller högsta möjliga standard.

Vårt kompetenta team av erfarna takläggare är dedikerade till att leverera överlägsna resultat, oavsett om det handlar om en enkel takreparation eller en omfattande takrenovering.

Vi är stolta över att vara ett lokalt företag med djupa rötter i Blekinge-regionen och vi strävar efter att erbjuda pålitliga tak-tjänster och skapa långvariga relationer med våra kunder. Genom att välja oss på Rent tak, väljer du en partner som värdesätter integritet, professionalism och lokal expertis.

Vårt breda utbud av tjänster inkluderar takbyte, taktvätt,, takrengöring och underhåll, samt kundanpassade lösningar för både villor, bostäder och kommersiella fastigheter.
Vi använder endast material av högsta kvalitet och de senaste teknikerna för att säkerställa att ditt tak står emot olika väderförhållanden.

Takbyte Blekinge

Hög kvalitet

Vi använder endast de bästa materialen på marknaden för att säkerställa en lång livslängd och hållbarhet för ditt tak.

Erfarna takläggare

Vi har mångårig erfarenhet och genomgår ständig utbildning för att erbjuda de bästa lösningarna för ditt projekt.

Snabb service

Vi erbjuder en helhetslösning från konsultation till färdigställande, allt för att göra processen smidig.

Frågor och svar

Har du fler frågor eller tankar?

När man överväger att renovera sitt tak kan många frågor uppstå. Vi besvarar några av de vanligast förekommande frågorna vi möter. Om du inte finner svar på din fråga här, är du välkommen att kontakta oss här.

Ja, det går mycket bra att göra.

Tecken som att takmaterial börjar släppa, sprickor i takpannorna eller fuktfläckar på insidan av taket kan indikera att det är dags att överväga ett takbyte eller en renovering.

Livslängden på ett tak kan variera beroende på material och underhåll. Regelbunden inspektion och underhåll som att byta ut trasiga takpannor och hålla rännorna rena kan hjälpa till att förlänga takets livslängd.

Vanliga takmaterial inkluderar betongpannor, lertegel, metall, asfaltssingel och skiffer. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar i form av kostnad, hållbarhet och estetik.

Kostnaden för att byta tak varierar beroende på flera faktorer som takets storlek, val av material och arbetskostnader. Det är rekommenderat att få en professionell bedömning för en mer exakt uppskattning.

Det är viktigt att anlita professionella och certifierade takläggare som har erfarenhet av det specifika takmaterial du har valt. Kontrollera referenser och begär att se tidigare arbeten för att säkerställa kvaliteten på arbetet.

Extremt väder som stark vind, kraftigt regn, snö och is kan orsaka skador som lösa eller brutna takpannor, läckage och vattenansamlingar på taket.

Tidsramen för en takrenovering varierar beroende på projektets omfattning, takets storlek och väderförhållandena. Det är bäst att diskutera tidslinjen med din takläggare för att få en realistisk uppfattning om projektets längd.