Vikarmsmarkiser

Vikarmsmarkiser till din uteplats
Kontakta oss

Vikarmsmarkiser

En vikarmsmarkis erbjuder sig både som tak och solskydd till din uteplats. Behåll värmen lite längre och ge hemmets utemiljö rumskänsla och inramning som gör att den känns varmare när du sitter under markisen på kvällen. På Markisen i Höllviken hittar du vikarmsmarkiser av högsta kvalitet.

Personlig vikarmsmarkis med garanti

Vi säljer till privatpersoner och företag. Våra privatkunder erbjuds ROT-avdrag för montering av markis. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök för mätning och rådgivning innan du köper en ny markis till ditt hem.

För mer information om vår storsäljare Family Design Plus eller en av våra andra vikarmsmarkiser, klicka på valfritt pdf-dokument intill.

Populär markis: Family Design Plus

Trots sin vidd på 6,5 x 4 meter mäter denna markis bara 193 mm på höjden när den är infälld. Vi saluför både nättare och kraftigare vikarmsmarkiser från beprövade kvalitetsmärken som vi har arbetat med i över 8 år.

Vi erbjuder dig 10 olika markismodeller med 3-5 års garanti. Välj mellan olika vävfärger eller RAL-lack i valfri färg för en mer personlig markis till uteplatsen.

Broschyrer på våra vikarmsmarkiser

Vi är extremt nöjda med våra Markiser. Professionellt utförande av Markisen från Arlöv.

Smart Optimering

Våra nya persienner livade upp hela vardagsrummet. Otroligt fint blev det!

Lena Trulsson

Låter det intressant?

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag!
Boka hembesök